Forestil dig et øjeblik, hvor du træder ind i en verden, hvor afstand, tid og fysiske begrænsninger ophæves. En verden, hvor heling og forståelse er ved dine fingerspidser. Velkommen til Virtheral, pioneren inden for virtuel realitet (VR) terapi.

Vi ved, at terapi virker. Forskning har konsekvent vist, at det ikke nødvendigvis er den specifikke type terapi, men mere de overordnede principper, der driver forandring. Det kunne være din overbevisning om, at du bliver bedre – en effekt kendt som placebo – eller den trygge relation, du udvikler med din terapeut (Kirsch, 2019; Norcross & Lambert, 2018).

Disse indre overbevisninger og relationer, de fortællinger vi fortæller om os selv og hinanden, er stærkt kraftfulde. De kan påvirke vores META-cognition – vores tænkning om tænkning – og har direkte effekt på vores neurale systemer (Wells, 2009).

Det er her, Virtheral kommer ind. Vi har skabt et trygt, immersivt rum, hvor du kan udforske og udvikle disse indre fortællinger og relationer i dit eget tempo. Og det bedste af det hele? Du kan gøre det fra komforten af dit eget hjem.

Det unikke ved Virtheral er vores evne til at simulere de dybt menneskelige aspekter af terapi i en virtuel verden. Vi tror på kraften i den menneskelige forbindelse – ikke kun gennem traditionelle kanaler som face-to-face møder, men også gennem vores innovative platform.

Følelsen af “flugt”, som vi nogle gange kan opleve i større sociale sammenhænge, kan også reduceres i den virtuelle verden. I stedet for at blive overvældet af mange mennesker på én gang, kan du selv styre dit niveau af interaktion og engagement i Virtheral.

Endvidere ved vi, at kontinuerlig læring og forbedring er afgørende for terapeutisk praksis. Vi inkluderer muligheder for supervision og ‘deliberate therapy’ – en tilgang der fokuserer på bevidst og hensigtsmæssig praksis, som hjælper terapeuter og klienter med at arbejde sammen om at skabe positive forandringer (Chow et al., 2015).

Vi er på en spændende rejse for at revolutionere psykoterapi, og vi vil gerne have dig med på vejen. Gennem den magiske kombination af teknologi og menneskelig forbindelse, håber vi at hjælpe dig med at finde din vej til heling og forståelse.

Velkommen til Virtheral, velkommen til fremtiden for psykoterapi.

Referencer

Chow, D. L., Miller, S. D., Seidel, J. A., Kane, R. T., Thornton, J. A., &